Om Skovbakken Svømning

Skovbakken Svømning består af en svømmeskole, som udbyder hold til børn, unge og motionister, samt en konkurrenceafdeling, som er en del af startfællesskabet Aarhus Swim, her talentudvikles og trænes svømmere til deltagelse til regionale, nationale og internationale stævner.
Skovbakken Svømning drives af en bestyrelse på 5 medlemmer, som er valgt i henhold til klubbens vedtægter. 
Det er frivilligt og ulønnet arbejde, som varetages i bestyrelsens fritid. 
Bestyrelsen består i 2021 af en træner fra svømmeskolen og 4 forældre til svømmere i klubbens konkurrenceafdeling.

Der er ansat en svømmeskoleleder 7 timer om ugen. Svømmeskolelederen står for ledelse og koordination af trænere, hjælpetrænere, hold og udvikling af svømmeklubbens tilbud. 
Svømmeskoleleder ansætter trænere og hjælpetrænere, organiserer AquaCamp m.m.

Tilmelding m.m.
Hvis du har spørgsmål vedr. valg af det rigtige hold, undervisning, aflysninger og det praktiske omkring hold i  svømmeskolen, så skriv til 
infosvomningskovbakken@gmail.com

Alle øvrige henvendelser sker til:
skovbakkensvmning@gmail.com
Dette e-mail besvares af enten formanden eller et andet medlem af bestyrelsen.

For ALLE henvendelser gælder det, at vi forsøger at svare hurtigst muligt, men svartiden kan være op til 3-4 dage (i ferietid længere). Skriv dit telefonnummer i e-mailen, nogle gange så er det nemmere at ringe for at få opklaret en misforståelse.

Skovbakken Svømning har tidligere haft både telefontid og mulighed for at møde op i træffetiden. Det er pr. 1.7.2021 afskaffet, da klubben ikke længere har ansat en administrator til denne opgave.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X