Unge 

I Skovbakken Svømning har vi mange svømmeundervisningstilbud for børn og unge. Uanset din alder og færdigheder i vand, så har vi en plads til dig. Læs om holdene i nedenstående oversigt eller meld dig til ved at klikke på 'Tilmelding' i hovedmenuen.

Junior Adventure (8-12 år)

'Junior Adventure (8-12 år)' er et hold for dig, som elsker vand og gerne vil afprøve alle vandets muligheder. 

Indhold: På Junior Adventure bliver du præsenteret for en bred vifte af vandaktiviteter som fx livredning, vandpolo, dykning, Aqua Fitness, konkurrencesvømning, udspring mm. Typisk vil der arbejdes i dybden med to af temaerne i en måneds tid, hvorefter temaerne vil skifte.

Forudsætninger: Det anbefales, at man opfylder målsætningen for 'Hajer' (øvede).

Praktisk: Træningen foregår i Vejlby-Risskov Hallen, og holdet har hele bassinet til rådighed. Der er to trænere/instruktører til at varetage undervisningen, og der vil som minimum blive holdt ét socialt arrangement pr sæson. Skovbakken Svømning forbeholder sig ret til ikke at oprette holdet, såfremt tilstrækkelig tilmelding ikke opnås.

Junior Adventure (12-17 år)

'Junior Adventure (12-17 år)' er et hold for dig, som elsker vand og gerne vil afprøve alle vandets muligheder.

Indhold: På 'Junior Adventure (12-17 år)'  bliver du præsenteret for en bred vifte af vandaktiviteter som fx livredning, vandpolo, dykning, Aqua Fitness, konkurrencesvømning, udspring. Typisk vil der arbejdes i dybden med to af temaerne i en måneds tid, hvorefter temaerne vil skifte.

Svømmerne på holdet har desuden til en vis grad medindflydelse på de temaer, som sæsonen kommer til byde på.

Forudsætninger: Holdet er en fortsættelse af 'Junior Adventure (8-12 år)'.

Praktisk: Træningen foregår i Vejlby-Risskov Hallen, og holdet har hele bassinet til rådighed. Der er to trænere/instruktører til at varetage undervisningen, og der vil som minimum holdes ét socialt arrangement pr. sæson. Skovbakken Svømning forbeholder sig ret til ikke at oprette holdet, såfremt tilstrækkelig tilmelding ikke opnås.

Junior Condition (8-12 år)

'Junior Condition (8-12 år) henvender sig til dem, der kan lide at presse sig selv og svømmer for at forbedre sig.

Indhold: Junior Condition (8-12 år) er et hold med fokus på fysisk forbedring. Dette indebærer at til hver træning må man forvente at få pulsen op og blive presset. Da den fysiske forbedring er i fokus vil en stor del af tiden blive brugt på klassisk svømning både teknikforbedring, men også distance med banetovene i, men man må også forvente, at utraditionelle stilarter bliver øvet, fx dykning, crossfit i vand, landtræning og en masse andet. TJEK vores JC+ - hold, hvis du vil have mulighed for at træne 3 gange i ugen.

Forudsætninger: Det anbefales, at man opfylder målsætningen for 'Hajer' (øvede)'.

Praktisk: Der er en træner til at varetage undervisningen. Træningen foregår i Vejlby-Risskov Hallen, hvor der svømmes på langs, ofte med banetovene i bassinet. Der vil som minimum holdes et socialt arrangement pr sæson. Skovbakken Svømning forbeholder sig ret til ikke at oprette holdet, såfremt tilstrækkelig tilmelding ikke opnås.

Junior Condition (12-17 år)

'Junior Condition (12-17 år) henvender sig til dem, der kan lide at presse sig selv og svømmer for at forbedre sig.

Indhold: Junior Condition (12-17 år) er et hold med fokus på fysisk forbedring. Dette indebærer at til hver træning må man forvente at få pulsen op og blive presset. Da den fysiske forbedring er i fokus vil en stor del af tiden blive brugt på klassisk svømning både teknikforbedring, men også distance med banetovene i, men man må også forvente, at utraditionelle stilarter bliver øvet, fx dykning, crossfit i vand, landtræning og en masse andet. TJEK vores JC+ - hold, hvis du vil have mulighed for at træne 3 gange i ugen.

Forudsætninger: Det anbefales, at man opfylder målsætningen for 'Hajer' (øvede)'.

Praktisk: Der er en træner til at varetage undervisningen. Træningen foregår i Vejlby-Risskov Hallen, hvor der svømmes på langs, ofte med banetovene i bassinet. Der vil som minimum holdes et socialt arrangement pr sæson. Skovbakken Svømning forbeholder sig ret til ikke at oprette holdet, såfremt tilstrækkelig tilmelding ikke opnås.

Pigehold begyndere (6-16 år)

Holdet er for piger, som ønsker at lære at svømme. Instruktørerne vil være kvinder.

Følg med: 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X